Izvor: Radio 021, 09.Jan.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavljen kod Sremske Mitrovice jer je vozio 248 km/h

Saobraćajna policija zaustavila je juče, na autoputu Beograd-Šid, na području Sremske Mitrovice, 24-ogodišnjeg vozača koji je vozio BMW brzinom od 248 kilometara na čas, za 118 kilometara više od dozvoljene brzine kretanja.

Vozač je priveden nadležnom sudiji koji mu je zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara i  zabranu upravljanja automobilom u trajanju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << devet meseci.

"Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju ograničenja brzine, ne konzumiraju alkohol i ne upotrebljavaju mobilne telefone u toku vožnje i da koriste sigurnosne pojaseve, čime čuvaju i svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju", saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.