Izvor: YU-Build.rs, 12.Nov.2010, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje ulaznih rampi na mostu „Gazela”

Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da će u nedelju, 14. novembra, od 10 do 16 sati za saobraćaj biti zatvorene ulazne rampe na mostu „Gazela”, iz smera Savske ulice ka autoputu, kao i ulazna rampa koja vodi iz smera Bulevara vojvode Mišića ka autoputu. Za vreme rekonstrukcije ulaznih rampi na mostu, u produžetku Savske ulice ka Sajmu, u Donjosavskoj ulici biće izmenjen režim saobraćaja.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Zatvaranje traka na Gazeli

Izvor: B92, 12.Nov.2010

U četvrtak, 11. novembra, od 23 sata do ponedeljka, 15. novembra, u 5 sati ujutro na mostu "Gazela” biće zatvorene leve saobraćajne trake u oba smera... ..Razlog su radovi na sanaciji instalacija javnog osvetljenja koje će izvoditi Elektrodistribucija ”Beograd”...Takođe, u nedelju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.