Vozači, jači sneg na autoputu od Jagodine ka Nišu

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, jači sneg na autoputu od Jagodine ka Nišu

Ne krećite put juga Srbije bez dobrih zimskih guma

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Slaba kiša i sneg u kombinaciji sa temperaturama oko nule čine mnoge puteve opasnim za vožnju. Posebno na području zapadne i centralne Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

JP "Putevi Srbije" javlja da jači sneg pada na delu autoputa E-75, od Jagodine do Grdelice i da se servisne ekipe se nalaze na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << terenu.

Ovakvi složeni uslovi za vožnju, osim povećane pažnje, zahtevaju posedovanje kompletne zimske opreme, a posebno zimskih guma.

Sitni odroni su mnogi na mnogim putevima koji prolaze kroz klisure i useke, a najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali i na putu Divci – Slovac, u opštini Valjevo.

Prema informacijma Uprave granične policije, za putnička vozila nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima.

Zadržavanja za teretna motorna vozila su, na izlazu iz Srbije, oko tri sata na Kelebiji i oko sat i po na Horgošu.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.