VIDEO: Zaustavio se nasred autoputa da spasi prestravljenu mačku

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zaustavio se nasred autoputa da spasi prestravljenu mačku

Masz Masuri iz Malezije vozio se sa sinom autoputem kada je ugledao nešto belo kraj puta.

Prvo je mislio da je to komad plastike, ali kad se približio video je da ta "plastika" ima uši - bila je to bela mačka.

Odmah se zaustavio. Vozači koji su bili iza njega počeli su da trube, ali to nije sprečilo Masurija da spasi mačku koja je drhtala od straha.

"Toliko je bila uplašena da se upiškila od straha. Kad sam došao do nje, nije pružala nikakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otpor niti je pokušala da pobegne od mene", rekao je Masuri koji je inače suosnivač organizacije za pomoć uličnim mačkama.

Tad je primetio da je reč o mužjaku kojeg je nazvao Danga Boj. Uzeo ga je i primetio da mu je polomljena jedna nogica. Odmah ga je odveo veterinaru gde je dobio potrebnu pomoć, a kasnije se javila osoba koja je bila voljna da ga udomi. U novom domu navodno ima puno prijatelja - mačaka koje su takođe spasene sa ulice.

Autor: Index.hr
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.