(VIDEO) SRPSKI RULET: Autobus smrti tutnji našim putevima, šofer vozi sa suvozačevog mesta!

Izvor: Kurir, 15.Jul.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRPSKI RULET: Autobus smrti tutnji našim putevima, šofer vozi sa suvozačevog mesta!

Vozač autoprevoznika „Braća Trans doo Krnić“ snimio je sebe kako sedi na suvozačevom mestu i upravlja autobusom koji se kreće velikom brzinom po autoputu, a čak i pretiče vozila koja se nalaze u njegovoj traci

Neverovatno, ali istinito je da je vozač autobusa Miroslav Gajić (26) snimio sebe kako pravi neoprostivi prekršaj, a taj snimak je sada dostupan na internetu. Naime, on je zaleteo autobus na przinu veću od 100 kilometara na sat i ustao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa vozačevog mesta, pa snimao sebe i put sa suvozačeve pozicije.

Vozač autobusa koji radi za autoprevoznika „Braća Trans doo Krnić“ snimio je sebe kako sedi na suvozačevom mestu i upravlja autobusom koji se kreće prevelikom brzinom po autoputu, a čak i pretiče vozila koja se nalaze u njegovoj traci.

Sve to, naravno uz, komentare i narodnu muziku, a u jednom trenutku čak šalje i pozdrave prijatelju "Vitez Koji".

Ovakva suluda vožnja, sudeći po snimku, prošla je nekažnjeno, a sve u jeku velike akcije saobraćajne policije koja kontroliše vozače autobusa i kažnjava ukoliko su prekoračili brzinu ili broj sati u vožnji.

Videćemo da li će nadležni, najpre saobraćajna policija, imati oštru i hitnu reakciju.

Prevoznik,” Braća Trans doo Krnić” inače iz Vladimirovca, osnovan je još 2009. godine, prema podacima prevoznika iz Agencije za privredne registre.

(MojaTV)
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Srpski rulet: Vožnja sa suvozačevog mesta! VIDEO

Izvor: Mondo, 15.Jul.2015

Vozač autoprevoznika "Braća Trans doo Krnić" snimao je sebe kako sedi na suvozačevom mestu i upravlja autobusom koji se kreće velikom brzinom po autoputu, a čak i pretiče vozila koja se nalaze u njegovoj traci...Foto: screenshot/YouTube/Moja TV..  Naime, on je zaleteo autobus na brzinu veću...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.