VIDEO: Autobus uleteo u benzinsku pumpu na Kosovu, ima mrtvih

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Autobus uleteo u benzinsku pumpu na Kosovu, ima mrtvih

Dve osobe su poginule, a jedna je teško povređena kada je autobus uleteo u lokal koji se nalazi na autoputu Priština-Uroševac u blizini Lipljana, prenose prištinski mediji.

Kosovska policija je saopštila da su u nesreći učestvovali autobus i tri automobila, javlja RTK2, prenosi Kossev.

Mediji su objavili i video zapis nesreće sa bezbednosnih kamera. Jedan od očevidaca udesa je izjavio da je do nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << došlo kada je autobus koji je saobraćao na relaciji Priština-Uroševac, u pokušaju da izbegne direktan udes sa vozilom koje je prošlo na suprotnu stranu puta, uleteo u benzinsku pumpu i udario u vozilo koje je u tom trenutku izlazilo sa pumpe.



Na Kosovu policija mesecima beleži visok broj saobraćajnih nesreća. U samo poslednja 24 časa, prema izveštaju ove policije, dogodile su se 34 saobraćajne nesreće, od kojih je 19 bilo sa povredama. Izdato je čak 1.065 kazni.

Policija apeluje na dodatni oprez svih učesnika u saobraćaju. "Kako bi se obezbedila veća sigurnost, na saobraćajnicama će biti pojačane kontrole, biće pooštrene kaznene mere kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća sa fatalnim ishodom", navodi se u saopštenju policije.

Autor: N1, Beta
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.