Udes u MKD, automobili pregazili medveda na auto-putu

Izvor: B92, 01.Avg.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u MKD, automobili pregazili medveda na auto-putu

Skoplje -- Dva vozila na autoputu Tetovo-Skoplje u Makedoniji naletela su na medveda i pregazila ga, preneli su lokalni mediji.

Kako navode, saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 23.00 u blizini naplatne rampe sela Grupčin.

Na medveda koji se našao na kolovozu prvo je naleteo mini bus „iveko“, a posle toga ga je udarilo i putničko vozilo „seat leon“.

Medved je od povreda preminuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao povređene su dve osobe.

Od početka ove godine na autoputu Skoplje-Tetovo-Gostivar registrovano je više od 70 saobraćajnih nesreća koje su izazvale životinje koje su se našle na kolovozu.

U jednom slučaju u aprilu automobil je naleteo na konje koji su se slobodno kretali kolovozom, a poginuo je suvozač.

Tada su mediji javili da životinje izlaze na kolovoz jer na pojedinim mestima oštećena ograda pored auto-puta, a na nekim mestima je uopšte nema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.