Izvor: Akter, 13.Sep.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U utorak o kreditnom rejtingu i nazivima ulica

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 15. septembar sednicu gradskog parlamenta na kojoj će odbornici razmotriti Predlog zaključka o usvajanju informacije o potrebi dobijanja kreditnog rejtinga za Grad Beograd kao i Predlog rešenja o određivanju naziva ulica na teritoriji više gradskih opština

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, odbornici će odlučivati i o Predlogu plana detaljne regulacije područja između autoputa, kompleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << BIP-a, Železničke stanice "Beograd-centar" i dela planirane saobraćajnice prvog reda-"transverzale".

Na dnevnom redu će se naći i Predlog plana detaljne regulacije za Blok između ulica Nemanjine, Svetozara Markovića, Kralja Milana (Srpskih vladara) i Kralja Milutina, opštine Savski venac i Vračar kao i Predlog plana detaljne regulacije područja između ulica Dimitrija Tucovića, Đurićeve, Svetog Nikole i trase UMP-a.

Odbornici će razmotriti i nekoliko predloga o izradi planova detaljne regulacije, poput Plana detaljne regulacije tunelske veze Savske i Dunavske padine, opštine Stari grad i Savski venac, kao i izmene odluke o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor na kome je nosilac prava javne svojine Grad Beograd.

Članovi gradskog parlamenta odlučivaće i o predlogu rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja JVP "Beogradvode" za 2015. godinu kao i o predlogu rešenja davanju saglasnosti na odluku o raspodeli neto dobiti iz 2014. godine JKP "Zelenilo Beograd".

U saopštenju se dodaje da će Skupština grada odlučivati i o Predlogu rešenja o proglašenju zaštite spomenika prirode "Bajfordova šuma" i Predlogu zaključka o usvajanju izveštaja o radu saveta za zdravlje grada Beograda za 2014. godinu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O KREDITNOM REJTINGU Sednica Skupštine Beograda zakazana za sutra

Izvor: Blic, 14.Sep.2015, 09:12

Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Beograda, zakazao je sutra u 10 sati 21. sednicu gradskog parlamenta. Na dnavnom redu je Predlog zaključka o usvajanju informacije o potrebi dobijanja kreditnog rejtinga za Grad Beograd...Odbornici će odlučivati i o Predlogu plana detaljne regulacije područja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.