U udesu povređeno sedam osoba

Izvor: B92, 02.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu povređeno sedam osoba

Beograd -- Na delu autoputa kod Velike Plane, iz pravca Niša prema Beogradu, u udesu povređeno je sedam osoba. Prema poslednjim izveštajima, nema ozbiljnije povređenih.

Na traci autoputa prema Beogradu oko 18 časova došlo je do lančanog sudara, u kojem su učestvovala tri autobusa "Niš ekspresa", jedno putničko vozilo i jedan teretni kamion, koji je, kako se procenjuje, i vinovnik nesreće. Prvobitno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javljno da je povređeno deset osoba.

U pančevačkoj bolnici gde su na lečenju sedam osoba povređenih u lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd, večeras je rečeno da niko od povređenih nije zadobio ozbiljnije povrede i da se radi o iščašenjima nogu i ruku, ogrebotinama i posledicama ugruvavanja.

Povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu, kolima pančevačke službe hitne pomoći koja su se kretala u blizini mesta saobraćajne nesreće, prebačeni su u bolnicu u Pančevu.

Saobraćaj je, posle dvosatne pauze, večeras oko 20 sati počeo da se normalizuje, rekli su u policiji u Velikoj Plani.

Za saobraćaj je zasad otvorena jedna traka autoputa kojom se vozila propuštaju naizmenično.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar kod Velike Plane

Izvor: RTS, 02.Nov.2008

Sedmoro ljudi je lakše povređeno u lančanom sudaru kod Velike Plane na delu autoputa ka Beogradu. .Sudarila su se tri autobusa "Niš ekspresa", jedno putničko vozilo i teretni kamion koji je najverovatnije izazvao nesreću. .Povređeni su kolima hitne...

Nastavak na RTS...

Desetoro povređenih u lančanom sudaru

Izvor: Press, 03.Nov.2008, 06:37

U lančanom sudaru koji se juče oko 18 časova dogodio na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane lakše je povređeno desetoro ljudi. .U udesu su učestvovali četiri autobusa „Niš ekspresa", u kojima su nalazilo 200 radnika pančevačke „Petrohemije", putničko vozilo marke „fijat"...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.