Srušio se nadvožnjak u blizini Ankone, dvoje stradalih

Izvor: N1 televizija, 09.Mar.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se nadvožnjak u blizini Ankone, dvoje stradalih

Dve osobe, bračni par, poginule su, a dve su povređene kada se srušio nadvožnjak iznad autoputa kod Ankone, na italijanskoj jadranskoj obali, saopštili su zvaničnici.

Nastradali su bili u automobilu ispod mosta na putu od Loreta do Ankone, kada se nadvožnjak srušio na njihovo vozilo. Tada su povređena i dva rumunska radnika, koja su radila na nadvožnjaku, inače zatvorenom zbog rekonstrukcije.

Italijanska >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kompanija za puteve "Autostrade per l'Italia" saopštila je da je nadvožnjak pao kada se srušila struktura, koja je upravo trebalo da ga pridržava za vreme radova.

Ovo je drugi put u četiri meseca da se srušio nadvožnjak iznad autoputa u Italiji, i nova nesreća odmah je pokrenula polemiku o stanju putne infrastrukture u zemlji. Snimci pokazju da je ceo nadvožnjak pao na četiri trake autoputa.

U oktobru se srušio nadvožnjak u Lombardiji, kada je preko njega prešao kamion od više od 100 tona. U toj nesreći poginula je jedna osoba.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.