Slatke muke za vozače, na autoput se izlilo 12 tona čokolade

Izvor: N1 televizija, 09.Maj.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatke muke za vozače, na autoput se izlilo 12 tona čokolade

Dvanaest tona vruće tečne čokolade pretvorilo je danas u Poljskoj autoput u smeđu reku kada se prevrnuo kamion-cisterna.

Kamion proizvođača slatkiša je između Vžesnje i Slupca, na zapadu Poljske, iz još nepoznatih razloga udario u razdelnu ogradu auto-puta A2 i prevrnuo se.

Pre nego što je autoput zatvoren, točkovi automobila koji su se provlačili kraj prevrnutog kamiona su čokoladu razmazali kilometrima po kolovozu.

Radnici su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čokolodu najpre probali da sakupe lopatama, ali su potom angažovani vatrogasci, s mašinama za čišćenje toplom vodom visokog pritiska jer se čokolada stvrdnula.

"Čvrsta čokolada je gora od snega", rekao je šef vatrogasaca Bogdan Kovalski za TVN24.

Vozač kamiona je u bolnici jer je slomio ruku.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.