SVAŠTA MOŽE DA SE VIDI U BEOGRADU Slon proverio stanje na autoputu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAŠTA MOŽE DA SE VIDI U BEOGRADU Slon proverio stanje na autoputu

Često se govori o velikim gužvama na autoputu, međutim ovo je priča o ogromnom putniku na toj saobraćajnici. Da su znali za ovu priču pre nego što je nastala mnogi bi verovatno stvorili i gužvu na autoputu - i to ne bi li slikali simpatičnog, glomaznog slona na otvorenoj prikolici naizgled običnog automobila u pokretu.

Svašta može da se vidi u Beogradu.. pic.twitter.com/9UwNRBcV6i

— Zoran (@tzoran46) May 24, 2015

Jedan od retkih srećnika ovekovečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je “otpozadi” slona koji je mirno pozirao kao da se svakodnevno vozi na “otvorenom” posred autoputa.

Na slici se baš i ne vidi najbolje na koji način je ogromni biljojed bio bezbedan na točkovima, ali moguće da se radi o članu odlazećeg ili dolazećeg cirkusa kome nije strano održavanje ravnoteže i u otežanim okolnostima.

Ostaje nada da se neobičnom gostu svidela prestonica ili barem stanje kolovoza pa da će se još koji put naći ako nigde drugde onda na točkovima nasred autoputa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Slon uslikan kako se voza autoputem

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2015, 11:22

Često se govori o velikim gužvama na autoputu, međutim ovo je priča o ogromnom putniku na toj saobraćajnici...Simpatični slon uslikan je otpozadi na otvorenoj prikolici automobila u pokretu...Na slici se baš i ne vidi najbolje na koji način je ogromni biljojed bio bezbedan na točkovima, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.