Rebić: U narednom periodu ce otpočeti sankcionisanje vozača

Izvor: Beta Video, 01.Avg.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: U narednom periodu ce otpočeti sankcionisanje vozača

BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da će u narednom periodu otpočeti sankcionisanje vozača koji prekorače srednju brzinu kretanja na auto – putevima. „U prethodnom periodu u toku testne faze, vozači čija je srednja brzina kretanja bila veća od 120 kilometara na sat, dobijali su na priznanici, odnosno fiskalnom računu, informaciju o srednjoj brzini kojom su se kretali deonicom autoputa i ti prekršaji neće biti sankcionisani“, rekao je Rebić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna i za 121 na sat

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2017

MUP i "Putevi Srbije" odlučno protiv vozača koji ne poštuju propise. Plaćanje na licu mesta, ili slanje prijave na kućnu adresu VOZAČI koji ubuduće budu vozili auto-putem srednjom brzinom većom od 120 kilometara na sat biće kažnjeni na licu mesta, ili će im prijava sa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.