Radojičić: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže da je danas važan dan zbog puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

"Danas smo svi ponosni na autoput Miloš Veliki, na put koji zaista spaja Srbiju, kao i na uspeh neimara koji su ovaj autoput izgradili. Od danas će se od Beograda do Čačka stizati znatno brže i bezbednije.", rekao je gradonačelnik.

"Novi autoput značajan je i za privredu naše zemlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer omogućava lakši i sigurniji protok robe", objasnio je Radojičić i zaključio da se danas obeležava kraj realizacije uspešnog projekta - izgradnje autoputa "Miloš Veliki", ali i početak novih uspeha.

Istakao je još jedan momenat, za koji veruje da je važan, a to je da je danas potpisan ugovor za izgradnju deonice od Novog Beograda do Surčina.

"Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo. Ovo je važna godina zbog ovolikog broja realizovanih velikih investicionih projekata, posebno infrastruktunih što je pre svega rezutat zajedničkog rada predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije" rekao je gradonačelnik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trninić: Prioritet povezivanje Banjaluke i Beograda

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2019

BIJELJINA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, koji će danas prisustvovati svečanom puštanju u saobraćaj dionice autoputa "Miloš Veliki" od Obrenovca do Ljiga, rekao je Srni da Srpska pokušava da prati Srbiju kada je riječ o investiranju u saobraćajnu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.