Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2010, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen putnički autobus na dnu rijeke u Vijetnamu

Policija Vijetnama saopštila je danas da je putnički autobus, koji je nabujala voda prije dva dana odnijela sa autoputa u centralnom dijelu zemlje, pronađen na dnu rijeke Lam. Ronioci još uvijek nisu uspjeli da utvrde koliko je tijela, od 20 putnika koji se vode kao nestali, zarobljeno u autobusu. Poplave, uzrokovane jakim padavinama, odnijele su ove sedmice 45 života u Vijetnamu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izvučen autobus iz reke u Vijetnamu

Izvor: S media, 21.Okt.2010, 13:55

Spasioci su izvadili devet tela, medju kojima troje dece, iz autobusa koga su nabujale vode pre tri dana odnele sa puta u reku...Ostaci drugih pet putnika, medju kojima i dva brata, pronadjeni su kako plutaju u reci Lam, na sasvim drugom mestu, čime broj mrtvih za sada iznosi 14.Još šest osoba se...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.