Postavljanje osvetljenja i portala na „Gazeli

Izvor: Studio B, 22.Okt.2010, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljanje osvetljenja i portala na „Gazeli"

Javno preduzeće „Putevi Srbije" saopštilo da će se u nedelju, 24. oktobra, od 8 do 18 sati, u okviru rekonstrukcije mosta „Gazela", izvoditi radovi na postavljanju osvetljenja u obe brze trake mosta u zoni Mostarske petlje.

Kako se navodi, u noći između nedelje i ponedeljka, 24. i 25. oktobra, od 22 časa do 5 sati, u okviru održavanja autoputa E-75 izvodiće se i radovi na zameni portala na tom mostu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti biti zatvorene vozna i spora (srednja i krajnja desna) kolovozna traka u smeru Šid-Beograd, uz adekvatnu saobraćajnu opremu i signalizaciju.

JP „Putevi Srbije" apeluje na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.