Policija saopštila ime poginulog u udesu kod Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija saopštila ime poginulog u udesu kod Novog Sada

NOVI SAD -

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Novi Sad-Beograd, kod benzinske stanice "Minut", poginuo je Tomislav Radin (41) iz Novog Sada, saopštila je danas novosadska policija.

U automobil "audi A8", nemačkih registracija, koji je vozio Radin, u utorak uveče udario je kombi "mercedes", koji se kretao u istom smeru, od Novog Sada ka Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi se u saopštenju.

Jedan putnik u kombiju, Beograđanin, teško je povređen, a njegova sugrađanka je lakše povređena, kao i još tri putnice iz Češke.

Lakše je povređen i vozač kombija, Mišo D. (38) iz Beograda, protiv koga je podneta krivična prijava zbog sumnje da je odgovoran za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Povređeni pušteni iz bolnice

Pet osoba, koje su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu u blizini naselja Kovilj, nadomak Novog Sada, pušteno je na kućno lečenje, rekla je Tanjugu portparol Kliničkog centra Vojvodina Jelena Jurišin.

Kako je navela, na kućno lečenje su sa lakšim povredama pušteni M.M. (27) iz Praga, kao i Š.Š (58) i M.A. (19) iz Beograda.

Na kućno lečenje sa teškim povredama preloma čašice pušteni su i S.M. (25) iz Beograda i S.V. (48) iz Praga.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovan poginuli u udesu kod Novog Sada

Izvor: Mondo, 01.Feb.2012

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Novi Sad-Beograd, kod benzinske stanice "Minut", poginuo je Tomislav Radin (41) iz Novog Sada, saopštila je novosadska policija.

Nastavak na Mondo...

Jedna osoba poginula na autoputu Novi Sad -Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2012

Tomislav Radin (41) iz Novog Sada je poginuo u saobraćajnoj nesreći na autoputu Novi Sad-Beograd, kod benzinske stanice "Minut", saopštila je danas novosadska policija. Šest osoba je povređeno...U automobil "Folksvagen", nemačkih registracija, koji je vozio Radin,..udario je kombi "Mercedes", koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Saobraćajna nesreća na auto-putu

Izvor: RTS, 01.Feb.2012

Jedna osoba poginula, a petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Novi Sad–Beograd...U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Novi Sad–Beograd, kod benzinske stanice "Minut", jedna osoba je poginula, a petoro povređeno, saopštila je novosadska...

Nastavak na RTS...

KOBAN UDARAC S LEĐA

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012, 08:12

KOVILJ - Povređeno pet putnika! Novosađanin Tomislav Radin (40) poginuo je preksinoć u teškoj nesreći koja se dogodila na autoputu Novi Sad - Beograd, kad je na njegov automobil naleteo kombi beogradskih tablica!..KOVILJ - Povređeno pet putnika!..Novosađanin Tomislav Radin (40) poginuo je preksinoć...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.