Poginuo turski državljanin blizu prelaza Batrovci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo turski državljanin blizu prelaza Batrovci

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini graničnog prelaza Batrovci, poginuo je turski državljanin, vozač kamiona, saopštila je danas sremskomitrovička policija.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, saobraćajna nesreća se dogodila juče, oko 18.30 časova, na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini graničnog prelaza Batrovci.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Šidu, u prisustvu policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kombi usmrtio biciklistu

Izvor: B92, 15.Okt.2014

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.30 između naseljenih mesta Banatski Dvor i Žitište...Kako se navodi u saopštenju, postoji sumnja da je do nesreće došlo kada je kombi udario u biciklistu (51) koji je zbog zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.