Pijan vozio kamion 16 kilometara u suprotnom smeru

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan vozio kamion 16 kilometara u suprotnom smeru

Mađarski kamiondžija Pal Korbelj (50) izazvao je opšti haos na autoputu M6 u Velikoj Britaniji, pošto je čitavih 16 kilometara vozio kamion u suprotnom smeru. Pukim slučajem niko tom prilikom nije stradao, ali određene zasluge za to imaju i trojica kamiondžija koji su pijanog kolegu pokušali da blokiraju svojim vozilima.

Pal Korbelj vozi trakom u suprotnom smeru na autoputu u Velikoj Britaniji
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Na snimku bezbednosne kamere vidi se kako tri kamiona pokušavaju da ga blokiraju, ne bi li ga sklonili sa puta.

Na kraju su trojica kamiondžija uspela da zaustave Korbelja, koji je seo za volan pod uticajem domaće šljivovice jačine 51 gradi.

Desetine prestrašenih vozača koji su se našli u tom trenutku na putu, među kojima i vozač šlepera punog benzina, bili su prinuđeni da se sklanjaju s puta, kako se ne bi sudarili sa Korbeljevim kamionom dužine 18 metara.

Policija je kod Korbelja, koji je dobio kaznu zatvora od osam meseci, ustanovila da je imao dva i po puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.