Mediji: Ćuta hoće da ruši Vučića sa milion Turaka? VIDEO

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 14:49

Mediji: Ćuta hoće da ruši Vučića sa milion Turaka? VIDEO

Aleksandar Jovanović Ćuta, organizator tzv. protesta protiv nasilja, najavio je protivzakonite blokade autoputeva, pišu "Novosti".

Kako navodi ovaj medij, to je samo po sebi nasilje nad građanima.

"Da vam kažem nešto, idu sad ovi letnji raspusti i ide milion Turaka iz Minhena za Istanbul...", rekao je on a prenose Novosti.

Na pitanje novinara: Pa neće valjda Turci da protestuju?

Ćuta je odgovorio: "Neće, niko nije srećan što ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih zaustaviti ali, evo, ja ću biti kočničar društvenog razvoja."

Nakon ove izjave Ćute, krenule su brojna ismejavanja Tviteraša na njegov račun:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rat – dan 477: Počela je odlučujuća bitka; "Ako je dobijemo, Rusi gube rat"

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 07:20

Rat u Ukrajini – 477. dan...Ukrajina je saopštila da njene snage napreduju u kontraofanzivi protiv ruske vojske, navodeći da su tokom jučerašnjeg dana vođene "izuzetno žestoke" borbe...Iz NATO-a su saopštili da je ukrajinska kontraofanziva još uvek u početnoj fazi i da se ne zna da li će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.