Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na "Gazeli" izazvao gužve na autoputu

Velika saobraćajna gužva jutros je zabeležena na "Gazeli", zbog lančanog sudara na tom mostu u smeru prema Novom Beogradu, rečeno je Tanjugu u "Žutom taksiju".



Dispečer tog preduzeća Vlada Ivetić kazao je da je zastoj na mostu "Gazela", na kome je samo jedna traka prohodna, izazvao veliku gužvu na autoputu, Mostarskoj petlji i Autokomandi.

Veći intenzitet saobraćaja, kako je rekao Ivetić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primećen je i iz pravca Čukaričke padine i Banovog brda prema centru Beograda, ali bez dužih zadržavanja. On je dodao da na Brankovom i Starom železničkom mostu nema gužve, dok se na Pančevačkom mostu, posebnu ka centru grada, vozila usporenije kreću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog sudara, na "Gazeli" veliki zastoj

Izvor: Kurir, 08.Jul.2008

BEOGRAD, 8. jula (Tanjug) - Velika saobraćajna gužva jutros je zabeležena na "Gazeli", zbog lančanog sudara na tom mostu u smeru prema Novom Beogradu, rečeno je Tanjugu u "Žutom taksiju". Dispečer tog preduzeća Vlada Ivetić kazao je da je zastoj na mostu "Gazela", na kome je samo jedna traka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.