Lančani sudar kod Feketića, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar kod Feketića, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a više ih je povređeno u lančanom sudaru koji se dogodio večeras na autoputu Novi Sad-Subotica, zbog čega je petlja kod Feketića zatvorena za saobraćaj, rečeno je u subotičkoj policiji, bez navođenja više informacija .

Vozila mogu da koriste zaobilazni put preko Srbobrana i Feketića, saopštilo je Javno predzeće "Putevi Srbije".

U saopštenju se navodi da će građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biti blagovremeno obavešteni o normalizaciji saobraćaja na putu Novi Sad-Subotica.

"Putevi Srbije" apelovali su i na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i signalizaciju.

U saopštenju se navodi i da na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, osim prema Hrvatskoj. Na prelazu Batrovci kamioni na izlazu iz Srbije čekaju četiri sata, a na graničnom prelazu Šid tri sata.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar kod Feketića: Poginula jedna osoba, ima i povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2016

Jedna osoba je poginula, a više ih njih je povređeno u lančanom sudaru koji se dogodio u nedelju uveče na autoputu Novi Sad-Subotica. Petlja kod Feketića zatvorena je za saobraćaj, a u toku je uviđaj, rečeno je u subotičkoj policiji...Zbog saobraćajne nesreće i uviđaja koji je u toku, vozila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.