Mrkonjić  obilazi radove

Izvor: S media, 12.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić obilazi radove

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obišao je danas gradilište Preduzeća za puteve “Beograd” na Koridoru 10, na deonici od Levosoja prema granici sa Makedonijom.

Preduzeće za puteve “Beograd”- član "Nibens grupe"- započelo je radove na toj deonici 21. jula 2008. godine. Ukupna dužina deonice je 21 kilometar, a vrednost posla 1,44 milijarde dinara.

Od ukupne dužine, PZP “Beograd” gradi deonicu Levosoje-Bukurevac u dužini od 10,3 kilometara.Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se gradi leva strana autoputa od devet kilometara.

Na izgradnji te deonice direktno je uposleno 200 radnika, a prema procenama PZP “Beograd” indirektno u izgradnji učestvuje pet puta više ljudi.

“ Radovi su trenutno čak i intenzivirani kako bi ispunili dogovoreni rok i ciljeve. Sve ovo smo postigli zahvaljujući vrednim i stručnim kadrovima i tome što smo odlično opremljeni savremenim mašinama koje nam omogućavaju primenu novih tehnlologija u procesu rada", izjavio je direktor projekta Koridor 10 za sektor 1 Djordje Maravić iz PZP „Beograd".

Želja nam je da i ovog puta postavimo nove standarde po pitanju kvaliteta i rokova gradnje puteva, i verujem da ćemo u tome i uspeti. Cilj nam je da nastavimo da gradimo neke nove deonice na Koridoru 10, rekao je on.

Dogovoreni rok za završetak radova na Koridoru 10, deonica od Levosoja prema granici sa Makedonijom, je 24. novembar 2009. godine.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Deo autoputa do 7. jula

Izvor: B92, 12.Jun.2009

Preševo -- Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić kaže da će izgradnja leve trake autoputa od Levosoja do granice sa Makedonijom biti završena 7. jula... "Prva faza radova na deonici od Levosoja do granice sa Makedonijom će biti završena i puštena u saobraćaj do 7. jula", kazao je...

Nastavak na B92...

Izgradnja leve trake puta Levosoje - Makedonija do 7. jula

Izvor: Danas, 12.Jun.2009

Zadovoljan sam dinamikom izvođenja radova na deonici Koridora 10 od sela Levosoje do Preševa i granice sa Makedonijom - izjavio je juče ministar za infrastrukturu Mulutin Mrkonjić. On je treći put u poslednjih mesec dana obišao gradilište na ovoj deonici na kojoj se ovog leta očekuje veća frekvencija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.