Izdata građevinska dozvola: Pun profil auto-puta od Straževice do Bubanj potoka

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdata građevinska dozvola: Pun profil auto-puta od Straževice do Bubanj potoka

Beograd -- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju dela obilaznice oko Beograda.

Gradi se saobraćajnica od tunela "Straževica" do petlje "Bubanj potok".

Duž tih 10 kilometara gradiće se auto-put "u punom profilu", a "najzahtevniji objekti" su petlja "Bubanj potok" i petlja i tunel "Beli potok", navelo je Ministarstvo u saopštenju.

Ta danas izdata dozvola je poslednja među potrebnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kompletiranje zaobilaznog puta oko Beograda koji se gradi već tri decenije.

Vrednost radova na izgradnji dela obilaznice oko Beograda od Ostružnice do Bubanj potoka je 207 miliona evra, a glavni izvođač radova je kineska kompanija Pauer Čajna.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izdata građevinska dozvola za deonicu obilaznice oko Beograda od Straževice do Bubanj potoka

Izvor: Danas, 28.Avg.2019

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije je danas izdalo građevinsku dozvolu za izgradnju dela obilaznice oko Beograda od tunela "Straževica" do petlje "Bubanj potok". Članak Izdata građevinska dozvola za deonicu obilaznice oko Beograda od Straževice do Bubanj potoka se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.