Haos zbog snega  u Češkoj, 100 udesa u jednom danu FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos zbog snega u Češkoj, 100 udesa u jednom danu FOTO

Prag -- Velike snežne padavine u Češkoj su izazvale na desetine saobraćajnih udesa i dovele do zatvaranja glavnog autoputa u toj zemlji.

Do sada su usled snežnih padavina i nezgoda povređene najmanje dve osobe, a hidrometeorološki institut u Češkoj upozorio je da će, prema prognozama, snežne padavine pogoditi šest od 14 regiona, uglavnom na istoku države, prenosi AP.

Regionalni zvaničnici iz kontrole saobraćaja navode da je danas zabeleženo oko 100 udesa u jugoistočnom regionu u kojem se nalazi istoimeni grad Brno.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg paralisao Češku i prouzrokovao na stotine udesa

Izvor: RTS, 16.Jan.2018

. Velike snežne padavine u Češkoj su izazvale na desetine saobraćajnih udesa i dovele do zatvaranja glavnog auto-puta u toj zemlji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.