Gužve na putevima očekuju se 5. i 6. maja

Izvor: Mondo, 03.Maj.2013, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na putevima očekuju se 5. i 6. maja

JP Putevi Srbije i Sektor naplate putarine očekuje poslednjih dana praznika, 5. i 6. maja, povećan protok saobraćaja na putevima u Srbiji, posebno na autoputevima, i apeluje na građane da ne koriste popodnevne časove poslednjeg dana praznika za povratak kućama, već da to čine tokom celog dana.

U nedelju, 5.maja, u oba smera očekuje se 30.000 vozila, od čega 20.000 iz pravca Niša, na ulasku u Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Oko 35.000 vozila se očekuje 6. maja, od čega 25.000 iz pravca Niša, na ulasku u Beograd (naplatna stanica Bubanj potok).

Upućena je i preporuka da vozači pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, jer se na ovaj način sprečavaju zastoji, i dva do tri puta ubrzava prolazak vozila kroz naplatne stanice, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.