Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jan.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći konzorcijum spreman da gradi autoput Banja Luka – Doboj

BANJA LUKA - Konzorcijum G7, koji čine “Niskogradnja” i “Integral inžinjering” iz Laktaša, “Bijeljina putevi” iz Bijeljine, “Romanija putevi” iz Sokoca, “Hercegovina putevi” iz Trebinja, “Zvornik putevi” iz Zvornika i “GT put” iz Istočnog Sarajeva, uputio je Privrednoj komori RS inicijativu za izgradnju autoputa Banjaluka – Doboj.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Domaći konzorcijum spreman da gradi autoput Banjaluka – Doboj

Izvor: Capital.ba, 19.Jan.2011

BANJALUKA, Konzorcijum G7, koji čine 'Niskogradnja' i 'Integral inžinjering' iz Laktaša, 'Bijeljina putevi' iz Bijeljine, 'Romanija putevi' iz Sokoca, 'Hercegovina putevi' iz Trebinja, 'Zvornik putevi' iz Zvornika i 'GT put' iz Istočnog Sarajeva, uputio je Privrednoj komori RS inicijativu za izgradnju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.