Do septembra završetak većine radova na ulicama prestonice

Izvor: Press, 28.Jul.2010, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do septembra završetak većine radova na ulicama prestonice

Započeti radovi na najvažnijim saobraćajnicama u gradu biće završeni do početka septembra, izjavio je juče pomoćnik gradskog sekretara za saobraćaj Branko Smiljanić
Osim na Gazeli i autoputu, trenutno se najveći radovi obavljaju u Bulevaru kralja Aleksandra, Ruzveltovoj i Radničkoj ulici, izazivajući velike zastoje i izmene u saobraćaju.
- Plan je da najveći deo radova bude gotov do povratka građana sa godišnjih odmora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - ukazao je Smiljanić.
Kada je reč o rekonstrukciji mosta Gazela, na snazi je režim potpunog zatvaranja „brzih" traka, koje će biti van upotrebe do početka oktobra, naveo je zamenik sekretara.
- Od sredine avgusta do sredine oktobra, tokom vikenda biće zatvarana polovina kolovoznih traka na Gazeli. U tom periodu vozačima će na raspolaganju biti jedna traka ka Nišu i dve ka Novom Beogradu. Sada su, zbog radova, zatvorene i izlazna rampa iz Savske ulice na most, kao i rampa iz pravca Novog Beograda ka Senjaku i ulici Kneza Miloša - naveo je Smiljanić.
Tokom avgusta, prema njegovim rečima, očekuje se i zatvaranje ulazne rampe na Gazelu iz ulice Jurija Gagarina.
Od oktobra će se radovi pretežno odvijati ispod mosta, što će omogućiti potpuno otvaranje saobraćaja sa novobeogradske strane do proleća 2011. godine.
- Međutim, nastavak radova će teći po sličnom režimu, jer se radovi oko autoputa sa novobeogradske strane prebacuju u stari deo grada - najavio je Smiljanić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.