Demonstranti u Izraelu se sukobili sa policijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2023, 01:20

Demonstranti u Izraelu se sukobili sa policijom

Izraelska policija je upotrijebila šok bombe i vodene topove protiv demonstranata koji su blokirali autoput u Tel Avivu, a demonstranti su se sukobili sa policijom nedaleko od doma izraelskog lidera, nakon što su nedjelje protesta protiv vlade po prvi put postali nasilni. U indicentu koji se desio naveče u srijedu, 1. marta, desetina policajaca je pozvano da izvuče ženu izraelskog premijera, Benjamina Netanjahua iz frizerskog salona koji su okružili demonstranti. Hiljade širom zemlje je...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelski demonstranti opkolili frizerski salon u kojem je bila Netanjahuova supruga

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2023

Desetine policajaca pozvane su kasno sinoć da izvuku suprugu premijera Izraela Saru Netanjahu iz frizerskog salona u Tel Avivu koji su opkolili demonstranti tokom protesta protiv izraelske vlade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.