BG: Saobraćajni haos, kolone u svim delovima grada

Izvor: B92, 24.Dec.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Saobraćajni haos, kolone u svim delovima grada

Beograd -- U centru Beograda su velike saobraćajne gužve, kolona ima i u svim delovima grada, a takvo stanje će ostati do kraja dana.

Reporter B92 javlja da su gužve u novobeogradskim bulevarima Mihaila Pupina i Nikole Tesle, kao i u Ulici Jurija Gagarina. Takođe, kolone vozila nalaze se u Ulici Kneza Miloša prema Topčideru, pravac prema gradu je prohodan, a slična situacija je i kod Sajma.

Kako je rekao dežurni dispečer Beogradskog taksija za B92.net, velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajne gužve stvorile su se kako u starom tako i u novom delu Beograda.

Velike kolone vozila su od Ulice Jurija Gagarina ka novobeogradskim blokovima, u Ulici Kneza Miloša, skoro potpuno je zakrčen autoput ka gradu, takođe gužva je od Vukovog spomenika prema gradu, odnosno u smeru ka Skupštini, a situacija je kritična i na Autokomandi.

Dispečer Beogradskog taksija je rekao da se oko 17.00 dogodio udes u Nemanjinoj ulici, ali da to nije uticalo na stvaranje saobraćajne gužve.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOLAPS U BEOGRADU: Kolone u svim delovima grada

Izvor: Kurir, 24.Dec.2015

BEOGRAD - Dežurni dispečer Beogradskog taksija rekao je za da su širom Beograda velike gužve u saobraćaju i da će takvo stanje odstati do kraja dana...Sve društvene mereže, a naročito Tviter preplavljene su savetima koje delova grada treba izbegavati. Ogromnim gužvama doprinela je i pretpraznična...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.