Auto-put od Kragujevca do Batočine biće završen do juna naredne godine!

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Auto-put od Kragujevca do Batočine biće završen do juna naredne godine!"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da će autoput od Kragujevca do Batočine, dug 24 kilometara, biti završen do juna naredne godine.

“Problem je samo za deo kroz samu Batočinu, tih pet kilometara, a do Batočine će biti gotovo ove godine”, rekao je Vučić odgovrajući na pitanje novinara zašto se odužila gradnja autoputa Kragujevac >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << – Batočina.

Kako je dodala Mihajlović, koja je prisustvovala konferenciji za medije, do juna ove godine će biti u saobraćaju 19 km tog autoputa - do ulaza u Batočinu.

FOTO: Tanjug

Vučić je rekao da mu je upravo ministarka građevine Zorana Mihajlović rekla da je to pitanje za bivšu ministarku Vericu Kalanović i druge koji nisu uradili nikakve projekte.

“Mi moramo da radimo u skladu sa zakonom”, naglasio je Vučić.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović rekla je da će deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca biti završena u roku – do kraja 2019. godine.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.