AMSS: Veća gužva na putevima zbog godišnjih odmora

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Veća gužva na putevima zbog godišnjih odmora

Zbog godišnjih odmora, na putevima u Srbiji je više vozila što može biti uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama Zbog godišnjih odmora, na putevima u Srbiji je više vozila što može biti uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Gužva u saobraćaju je na putevima koji vode ka Crnoj Gori, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ka Makedoniji i Bugarskoj, ali su preduzete sve mere kako bi se zadržavanje na naplatnim stanicama smanjilo. AMSS je saopštio i da će se sutra, 10. jula, od 22 časa na delu puta na mostu "Gazela" čistiti dilatacione spojnice u oba smera. U saopštenju se podseća i da je garaža "Obilićev venac" od juče zatvorena narednih pet meseci zbog rekonstrukcije i nadogradnje.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Duža zadržavanja na granicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2016

Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima koji vode ka Crnoj Gori, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, uzrok je dužih zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema poslednjim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.