Radovi na auto-putu kod Konjarnika

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na auto-putu kod Konjarnika

BEOGRAD - Na autoputu kroz Beograd od danas u 10.30 časova biće otvorene zaustavne trake kod petlje Konjarnik, najavili su Putevi Srbije.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, zbog nastavka izvođenja radova na autoputu i prelaska na novu fazu radova, za saobraćaj će biti i dalje zatvorena kolovozna traka u smeru od Niša ka Beogradu na delu od Petlje Konjarnik do Petlje Dušanovac, u dužini od dva kilometra.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tom delu saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenoj kretanju od Beograda ka Nišu, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Tokom ove faze radova biće zatvoreno i isključenje na petlji Konjarnik za vozila koja se kreću od Niša prema Pančevu, odnosno ulici Vojislava Ilića.

Vozila koja se kreću od Niša prema Šidu, kao i vozila koja se kreću prema Pančevu odnosno ulici Vojislava Ilića usmeravaju se neposredno ispred petlje Konjarnik kroz tehnički prolaz u suprotnu kolovoznu traku.

Odatle nastavljaju da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom sve do tehničkog prolaza neposredno ispred petlje Dušanovac nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju ka Šidu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Vozila koja se kreću iz smera Niša ka Pančevu, okreću se na petlji Dušanovac u smer ka Nišu i isključuju se na petlji Konjarnik prema ulici Vojislava Ilića.

Teretna vozila u tranzitu se upućuju do petlje Mostar, gde se vode prema obilaznici odnosno Pančevačkom mostu.

Vozila koja se kreću od Beograda ka Nišu, zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste srednju i desnu saobraćajnu traku.

U ovoj fazi za saobraćaj se omogućava uključenje vozila na autoput u smer ka Gazeli iz ulice Vladimira Tomanovića kod benzinske stanice Slap i to kretanjem krajnjom desnom saobraćajnom trakom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Radovi će biti obezbeđeni sabraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Zaustavne trake kod petlje Konjarnik otvorene za saobraćaj

Izvor: Studio B, 27.Okt.2012

Zaustavne trake kod petlje Konjarnik na autoputu kroz Beograd otvorene su za saobraćaj... U Putevima Srbije kažu da će ukoliko vremenski uslovi dozvole, zbog nastavka radova na autoputu i prelaska na novu fazu, za saobraćaj i dalje zatvorena kolovozna traka u smeru od Niša ka Beogradu na delu od...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.