Izvor: JUGpress.com, 14.Feb.2022, 18:55

Izmene na auto putu ka Nišu

BEOGRAD-NIŠ

“Putevi Srbije” upozorili su danas da je izmenjen režim saobraćaja na autoputu ka Nišu zbog radova na izgradnji nove petlje Bubanj potok na obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja s postojećim autoputem.

Saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Кružni put do petlje “Tranšped”, a radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se odvijaju u desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Nišu, naglasili su u “Putevima Srbije”.

Saobraćaj se, kako ističu, odvija levom kolovoznom trakom (smer Niš – Beograd), i to preticajnom i voznom trakom za smer kretanja vozila od Beograda ka Nišu, dok se zaustavnom trakom i devijacijom odvija saobraćaj za smer kretanja vozila od Niša ka Beogradu.

Iz “Puteva Srbije” zamolili su učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu , da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.