WRC 2021. – Rally Monte Carlo – Ožie na vrhu Monta, po osmi put

Izvor: AutoBlog, 24.Jan.2021, 16:56

WRC 2021. – Rally Monte Carlo – Ožie na vrhu Monta, po osmi put

Zvanični svetski reli prvak, 37. godišnji Francuz Sebastien Ožie i suvozač Žilijen Ingrasia, u „tojoti jaris WRC“ pobednici su 89. Relija Monte Karlo, prvog u ovoj sezoni 2021. Tandem Tojote bio je najbolji posle 14 brzinskih ispita i po osmi put zabeležio pobedu na najpopularnijem reliju sveta, koji je ove godine bio znatno skraćen zbog pandemije Korona virusa a i zarad policijskog časa u Francuskoj. Baš zbog toga je održan pred najmanjim brojem publike, zapravo bez navijača, jer su oko staza bili samo fotoreporteri i TV snimatelji. Ožie je pokazao da je najbolji, iako je na testovima imao neprijatan incident uz izletanje sa puta i obaranje stabala. U početku se žalio na kočnice, potom je imao gumi defekt a onda krenuo...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

25.01.2021 ::: Rallye Monte Carlo 2021 - Ogier opet pobedio, Tanak dobio žuti karton (VIDEO)

Izvor: AutoMagazin, 25.Jan.2021, 05:26

Aktuelni svetski šampion, Sebastien Ogier, uspeo je osmi put da pobedi na legendarnom Rallye Monte Carlo, kojim je otvorena nova sezona u FIA Svetskom reli šampionatu 2021..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.