Visok kvalitet goriva za maksimalne performanse vašeg automobila

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 17:57

Visok kvalitet goriva za maksimalne performanse vašeg automobila

Stručnjaci se slažu da je jedan od ključnih parametara koji utiču na pouzdanost rada motora, a ujedno i na performanse automobila, upravo kvalitet goriva.

G-Drive gorivo iz domaće rafinerije

G Drive, gorivo izuzetnog kvaliteta, kreirano po najvišim evropskim i domaćim standardima, stiže direktno iz Rafinerije nafte u Pančevu.

Kompanija NIS posvećuje posebnu pažnju kvalitetu svojih goriva, pre svega konstantnim ulaganjem u stručnost svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaposlenih i njihovo usavršavanje, ali i u savremenu tehnologiju koja se koristi u proizvodnim procesima.

Stručnost za gorivo pobednika

Stručnjaci NIS-a posebno su ponosni na formulu G-Drive goriva, koje nastaje spajanjem aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva, odnosno benzina najvišeg kvaliteta. G-Drive dizel ima unapređenu formulu sa ciljem što potpunijeg sagorevanja goriva čime se može izbeći unutrašnje prljanje motora, sakupljanje naslaga gareži, kao i začepljenje brizgaljki koje raspršuju gorivo.

Pored toga, aktivne komponente goriva poslednje generacije doprinose upravo dodatnoj snazi vozila, boljem ubrzanju, ali i profesionalnoj zaštiti od korozije.

Kvalitet G-Drive 100 benzina dokazan je u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj, a tom prilikom rezultati testiranja pokazali su poboljšane performanse G-Drive 100 benzina u odnosu na obično gorivo.

Siguran kvalitet uz detaljne kontrole

Održavanju kvaliteta goriva pomažu i redovne kontrole. U NIS-ovim laboratorijama se svake godine obavi više od 180.000 analiza kvaliteta goriva, kroz više od 400 različitih ispitnih metoda.

Izuzetno je važno da se te kontrole vrše u svakom delu procesa, od proizvodnje goriva u pančevačkoj rafineriji, preko transporta, sve do benzinskih stanica. G-Drive gorivo je dostupno na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u Srbiji.

Vozači koji su članovi NIS-ovog programa lojalnosti "Sa nama na putu" pri kupovini G-Drive goriva mogu da uštede i do 6 dinara po litru. Uz Drive.Go aplikaciju, na NIS-ovim stanicama plaćanje goriva se može obaviti i bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i 100% sigurno.

Bezbedna i uzbudljiva vožnja može da počne!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.