VIDEO: Pokušao da joj ukrade auto, u sekundi ga zaustavila

Izvor: AutoBlog, 20.Jul.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pokušao da joj ukrade auto, u sekundi ga zaustavila

Nadzorne kamere su ovih dana snimile pokušaj krađe automobila u gradu Rokdejl Kauntiju u američkoj saveznoj državi Džordžiji, i to na benzinskoj pumpi usred bela dana. Kako prenosi Index.hr, snimak prikazuje muškarca kako se šunja prema belom Dodge Challengeru u vlasništvu žene koja je stala na pumpu. Lopov je uspeo da uđe na vozačevo sedište a da ga žena nije primetila, ali kada je shvatila šta se događa, izvukla je pumpu za gorivo i polila lopova benzinom. "Bilo je kao na filmu. Prvo nisam shvatio šta se događa", priča svedok za lokalni portal. "Sin mi je rekao - tata, mislim da neko pokušava ukrasti onaj...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Pokušao da joj ukrade auto, u sekundi ga zaustavila

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2019

Nadzorne kamere su ovih dana snimile pokušaj krađe automobila u gradu Rokdejl Kauntiju u američkoj saveznoj državi Džordžiji, i to na benzinskoj pumpi usred bijela dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.