VEOMA BLIZU: Kruže priče da Tesla model Y stiže za 2 nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA BLIZU: Kruže priče da Tesla model Y stiže za 2 nedelje

Lepe vesti...

Prvi Tesla Model Y mogao bi da se pojavi već do kraja januara, prema pojedinim spekulacijama.

The Tesla Model Y is closer than you think... https://t.co/VvnjOJnLG9

— EVBite (@EVBite) January 18, 2020

Postoje indicije da će se Tesla Model Y na tržištu pojaviti još ranije nego što je planirano, a to je u javnost izašlo kao glasina koja je potekla od osobe koja je zaposlena u Tesli.

Informacije iz SAD kažu da bi prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tesla Model Y na tržište izašao već za dve nedelje, tačnije, krajem januara.

U Kaliforniji se test modeli već mogu videti, a prvi put su se pojavili ovog meseca kao i pojedini podaci koje do sada nismo mogli da vidimo javno.

Ovo naravno nije garancija da ćemo već krajem januara na ulicama moći da vidimo Teslu, ali bi ovakva stvar fanove ovog proizvođača električnih automobila svakako radovala.

CONFIRMED from a Tesla employee. Model Y first deliveries happening in 2 weeks.#Tesla #TSLA

— Moez (@moez) January 18, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.