Unikatni TVR Cerbera Speed 12 ide na aukciju

Izvor: AutoBlog, 29.Mar.2023, 11:35

Unikatni TVR Cerbera Speed 12 ide na aukciju

Za kupovinu unikatnog superautomobila nema baš mnogo prilika, ali kuća Silverstone Auctions će 20. maja ponuditi jednu od njih. Kako navodi Klix.ba, na aukciji će biti prodat unikatni i jedini drumski legalni model TVR Cerbera Speed 12, koji ima karoseriju agresivnog izgleda, veliko zadnje krilo i branike koji ga produžavaju. Deo automobila koji izgleda kao trkački model je i izraženi difuzor. Unutrašnjost je spartanska, tu se nalaze dva karbonska sedišta s visokom konzolom između njih, dok zaštitni kavez zauzima dosta prostora. Jednostavni instrumenti uključuju analogni tahometar i digitalni displej ispod njega. TVR je predstavio Cerberu s V8 motorom 1996. godine kao coupe s 2+2 konfiguracijom sedišta. Bio je to prvi model...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Unikatni TVR Cerbera Speed 12 ide na aukciju

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2023

Za kupovinu unikatnog TVR Cerbera Speed 12 superautomobila nema baš mnogo prilika, ali kuća Silverstone Auctions će 20. maja ponuditi jednu od njih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.