Tesla Model S opozvan u Norveškoj zbog problema sa motorom i transmisijom

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tesla Model S opozvan u Norveškoj zbog problema sa motorom i transmisijom

Tesla Motors je zvaničinim putem objavio opoziv Model S vozila u Norveškoj zbog problema koji se odnose na motor/transmisiju. Uprkos tome što je ovaj model uspešno primljen na starom kontinentu, neki problemi ipak postoje.

Problem je u tome što je opoziv proglašen baš u Norveškoj koja je veoma važno tržište za Tesla Motors ako se ima u vidu visoka svest Norvežana vezana za ekologiju i stepen prihvatanja električnih vozila. Problem je vezan za motor/transmisiju pri čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << se ne navodi konkretno na šta se sam opoziv odnosi. Ovim opozivom je pogođeno 1100 jedinica Tesla Model S čiji će vlasnici biti pozvani da dovezu svoja vozila u dilerska predstavništva radi daljih koraka vezanih za opoziv.

foto © Tesla Motors

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.