TCR Evropa: Trijumf Borkovića na stazi Po

Izvor: AutoBlog, 13.Maj.2023, 20:15

TCR Evropa: Trijumf Borkovića na stazi Po

Srpski automobilista Dušan Borković pobednik je prve trke drugog trkačkog vikenda TCR Evropa na uličnoj stazo Po u Francuskoj. On je startovao sa druge pozicije i odmah prošao Andersona, koji se ukopao kad su svetla na semaforu pogašena. Borković je kontrolisao trku tokom cele distance, držeći prvog pratioca Pauvelsa na dve do tri sekunde iza sebe. Treći je kroz cilj prošao Smit, kojeg takođe niko nije ugrožavao tokom celog toka trke, a Kajrol je bio četvrti. Koronel je krenuo kao deseti, i posle odustajanja Andersona i Lopeza dospeo do osme pozicije, a zatim su on i Filipi formacijski prošli Brauna, pa su trku završili kao šesti i sedmi, dok je Braun bio osmi. Trku su na devetom i desetom mestu završili Nugare i Filipon. Drugi sprint...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borković pobijedio na uličnoj trci u Francuskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2023, 09:00

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković pobijedio je na prvoj trci na uličnoj stazi Pau u Francuskoj tokom drugog vikenda TCR svjetskog rangiranja, koji srpski as vozi po kalendaru TCR Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.