Stiže novi Moskvič, poznata i cena

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 16:15

Stiže novi Moskvič, poznata i cena

Ruski proizvođač automobila Moskvič potvrdio je planove za proizvodnju dva nova modela za 2023. godine - krosover i limuzinu, navodi se u saopštenju kompanije.

"Ove godine pojaviće se novi modeli automobila Moskvič. To će biti sedan i krosover i uskoro ćemo ih predstaviti javnosti", navodi se u saopštenju.

Do sada su u ponudi brenda dva modela: urbani krosover Moskvič 3 i električni automobil Moskvič 3e.

Cena prvog kretaće se od 26.000 dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok će drugi model koštati od 45.000 dolara.

Fabrika automobila „Moskvič“ nalazi se na mestu nekadašnje fabrike „Reno Rusija“, koju je francuski proizvođač automobila, koji je prestao da radi u Ruskoj Federaciji, u maju 2022. preneo vladi Moskve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro novi modeli Moskviča

Izvor: AutoBlog, 30.Mar.2023

Ruski proizvođač automobila Moskvič potvrdio je planove za proizvodnju dva nova modela za 2023. godine – krosover i limuzinu, navodi se u saopštenju kompanije. „Ove godine pojaviće se novi modeli automobila Moskvič. To će biti sedan i krosover i uskoro ćemo ih predstaviti javnosti“, navodi...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.