Skuteri Sym Jet 14 i Jet X po starim cenama

Izvor: AutoBlog, 26.Maj.2022, 18:31

Skuteri Sym Jet 14 i Jet X po starim cenama

Ograničena količina, trenutno dostupna na lageru, uz mesečnu ratu od samo 49, odnosno 40 evra Uprkos činjenici da je u novije vreme ekologija prva tema u svim razgovorima o vozilima i saobraćaju, pri odluci o kupovini i dalje najviše uticaja imaju efikasnost i ekonomičnost prevoznog sredstva. Značajnu ulogu imaju startna cena i svi prateći troškovi - od registracije, potrošnje, do cene redovnog servisiranja. Među sve bitnijim faktorima su i jednostavnost parkiranja i ušteda vremena u vožnji. Kupci skutera, bez obzira na afinitete, od ovog prevoznog sredstva očekuju još i to da bude dizajnerski i tehnološki moderan, štedljiv, snažan i, najvažnije, da ima povoljnu cenu. Upravo su ovo postulati na kojima su i nastali Sym...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

27.05.2022 ::: Euro Sumar - Skuteri Sym Jet 14 i Jet X po starim cenama

Izvor: AutoMagazin, 27.Maj.2022, 09:13

Ograničena količina, trenutno dostupna na lageru, uz mesečnu ratu od samo 49, odnosno 40 evra. Uprkos činjenici da je u novije vreme ekologija prva tema u svim razgovorima o vozilima i saobraćaju, pri odluci o kupovini i dalje najviše uticaja imaju efikasnost i ekonomičnost prevoznog sredstva..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.