Šest sati proveo u smrskanom automobilu

Izvor: Autoportal.rs, 17.Jan.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest sati proveo u smrskanom automobilu

Policija u američkoj državi Ohajo suočena je sa zanimljivim slučajem u kojem je, nakon saobraćajne nesreće, žrtva provela šest sati u automobilu jer niko nije znao da se tu nalazi.

Za policiju iz američke države Ohajo nova godina je krenula prilično zanimljivo. Nakon što su došli na lice mesta saobraćajne nesreće nisu mogli da pronađu vozača i naredili su da se automobil odšlepa do obližnjeg otpada.

Nesreća se dogodila u 3 ujutru kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je automobil "Chevrolet Impala" udario u stub ulične rasvete i prošao kroz ogradu. Policija je po dolasku pretražila automobil i područje oko mesta nesreće ali vozača, koji je bio jedini putnik u vozilu, nisu našli.

Radnik na otpadu, koji se nalazi na samo 300 metara od mesta nesreće primetio je nesrećnog čoveka kako leži na podu auta oko 9 ujutru. Odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć. Vozač je imao ozbiljne povrede nogu ali je preživeo uprkos činjenici da je dugo bio u vozilu.

Policija ne odbacuje mogućnost da im je promaklo da je čovek bio u kolima sve vreme, ali da ozbiljno sumnjanu da se vozač, nakon što je policija otišla i prebacila vozilo na otpad, vratio u automobil. Kako je to uspeo sa povredama nogu nikom nije jasno.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.