Ronaldo proslavlja novi ugovor kupovinom LaFerrarija

Izvor: B92, 24.Sep.2013, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo proslavlja novi ugovor kupovinom LaFerrarija

Nakon potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora sa Realom, sad već najplaćeniji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo), odlučio je da kupi jedan od najskupljih i najprestižnijih automobila na svetu.

Kako piše španski sportski portal defensacentral.com, fudbaler Real Madrida želi da uđe u novi "ekskluzivni klub" tako što će postati jedan od 499 kupaca modela Ferrari LaFerrari.

Prvi uslov za kupovinu novog Ferrarijevog top modela, platežna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moć Portugalca, odavno se ne dovodi u pitanje. Međutim, prema ranijim navodima, da bi neko postao vlasnik modela LaFerrari, potrebno je da već poseduje pet automobila ovog italijanskog proizvođača. Veruje se da Ronaldo za sada u svojoj garaži ima "samo" četiri Ferrarija.

Ako bi se u Ferrariju dosledno držali tog pravila, napadač Reala morao bi da pre LaFerrarija kupi još jedan automobil sa značkom propetog konja. Sličan uslov nedavno je postavljen jednom bogatom Filipincu koji je takođe želeo da u svojoj garaži ima model LaFerrari.

Druga opcija je da Ronaldo za svoj primerak ponudi Ferrariju više novca od osnovne cene automobila koja iznosi 1,3 miliona evra. U svakom slučaj, nadamo se da će, kada jednom postane vlasnik LaFerrarija, Kristijano prema njemu biti pažljiviji nego što je to bio sa modelom 599 GTB kojeg je slupao 2009. godine.

Pročitajte ko su najgori vozači u Real Madridu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo proslavlja novi ugovor kupovinom LaFerrarija

Izvor: B92, 24.Sep.2013

Nakon potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora sa Realom, sad već najplaćeniji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo), odlučio je da kupi jedan od najskupljih i najprestižnijih automobila na svetu...Kako piše španski sportski portal defensacentral.com, fudbaler Real Madrida...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.