Procurile specifikacije benzinca: Mazda3 Skyactiv-X sa 180 konja

Izvor: B92, 09.Feb.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurile specifikacije benzinca: Mazda3 Skyactiv-X sa 180 "konja"

Podaci sa zvaničnog sajta Mazde u Slovačkoj pored detalja o motorizaciji i paketima opreme otkrivaju i cenu ovog automobila.

Prema ovim informacijama, novi Mazdin Skyactiv-X benzinac u "trojci" proizvodi 180 ks (133 kW) i 222 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

U brošuri se dalje navodi da će, barem u Slovačkoj, Skyactiv-X biti dostupan u najbogatijim paketima opreme, GT i GT Plus, a kupci će moći da biraju između manuelnog i automatskog menjača.

Hečbek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << varijanta biće dostupna sa standardnim prednjim ili sa pogonom na sva 4 točka. Limuzinska verzija isporučivaće se isključivo sa pogonom na prednje točkove.

Najjeftinija Mazda3 opremljena Skyactiv-X benzincem sa 180 konjskih snaga u Slovačkoj će koštati od 23.190 evra. U pitanju je verzija sa prednjim pogonom i manuelnim menjačem.

Oni koji žele bogato opremljen hečbek sa pogonom na sva 4 točka i automatikom, moraće to zadovoljstvo da plate 29.290 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.