Predložen pritvor i mjere zabrane za četiri osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predložen pritvor i mjere zabrane za četiri osobe

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za dvije osobe i mjere zabrane za dva lica uhapšena u akciji kodnog naziva "Damask", koji se dovode u vezu sa terorizmom.

Pritvor je predložen za osumnjičene Envera Lilića /37/ i Fikreta Hadžića /57/, dok su mjere zabrane predložene za Samira Hadžalića /28/ i Ramiza Ibrahimovića /61/, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Tužilaštvo BiH zajedno sa policijskim i bezbjednosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << agencijama nastavlja istragu u ovom predmetu.

U akciji "Damask", koja je izvedena po nalogu Tužilaštva BiH 13. novembra, pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH pretresli su više objekata na području Sarajeva, Zenice, Kaknja, Maglaja i Živinica, s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Pripadnici Sipe uhapsili su Mehmeda Tutnića, Envera Lilića, Salka Imamovića, Senada Kljajića, Halila Garanovića, Ramiza Ibrahimovića, Fikreta Hadžića, Kenana Okana, Berina Tahića, Semira Hadžalića i Ahmeta Mušanovića koji se dovode u vezu sa terorizmom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tutniću i Imamoviću određen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2014, 15:04

SARAJEVO - Sud BiH odredio je jednomjesečni pritvor za Mehmeda Tutnića i Salka Imamovića, koji se dovode u vezu sa terorizmom, a uhapšeni su u akciji "Damask", rečeno je Srni u Sudu BiH...Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH i prijedlog za određivanje mjere zabrane za Samira Hadžalića (28) i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.