Policija uhvatila putnika kroz vreme

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 18:52

Policija uhvatila putnika kroz vreme

Nemačka policija ga je zaustavila na autoputu zbog registarskih tablica nekadašnje Nemačke Demokratske Republike (DDR), države koja ne postoji duže od tri decenije.

Onda je, na zahtev da se identifikuje, čovek izvukao i pasoš sa grbom DDR.

DDR se ugasila ponovnim spajanjem dve Nemačke nedugo po padu Berlinskog zida i ništa od ličnih dokumenata iz te ere odavno ne važi.

Čovek je patroli na parkingu kod Kemnica, upravo u istočnoj Nemačkoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konačno pokazao važeći dokument, vozačku dozvolu i pozitivno se identifikovao. S

ada će na sudu morati da objasni zašto je vozio neregistrovan i neosiguran automobil i verovatno da prekršajno odgovara zbog zloupotrebe sa tablicama.

Policija je u međuvremenu zaplenila njegove DDR tablice i pasoš, a automobil je kući vratila šlep-služba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija uhvatila putnika kroz vreme

Izvor: AutoBlog, 21.Maj.2022, 01:29

Nemačka policija ga je zaustavila na autoputu zbog registarskih tablica nekadašnje Nemačke Demokratske Republike (DDR), države koja ne postoji duže od tri decenije. Onda je, na zahtev da se identifikuje, čovek izvukao i pasoš sa grbom DDR. DDR se ugasila ponovnim spajanjem dve Nemačke nedugo...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.