Počela konferencija Svetske automobilske federacije

Izvor: Kurir, 07.Maj.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela konferencija Svetske automobilske federacije

Na tom skupu koji je se prvi put održava u Srbiji, učestvuje više od 200 delegata iz više od 70 zemalja sveta i 106 automobilskih klubova

BEOGRAD - U Beogradu je počela petodnevna konferencija Regije jedan Svetske automobilske federacije (FIA), koju organizuje Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako je najvljeno, na tom skupu koji je se prvi put održava u Srbiji, učestvuje preko 200 delegata iz više od 70 zemalja sveta i 106 automobilskih klubova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Glavna tema konferencije je kako ostvariti bezbednu, čistu, efikasnu i održivu mobilnost, a biće reči i o turizmu i zaštiti prava potrošača.

Osim predstavnika FIA klubova Regije jedan (Evropa, Srednji istok i Afrika), gosti AMSS su i zvaničnici iz Južne Amerike, Novog Zelanda, Australije, Kanade.

U okviru ove Konferencije i vodeća evropska organizacija za pružanje pomoći na putu, ARC Europe, imaće svoj godišnji sastanak. Auto-moto savez Srbije je član FIA već devet decenija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.