Pavić: DNS ide svijetla obraza pred svoje građane

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavić: DNS ide svijetla obraza pred svoje građane

PRIJEDOR - Nosilac liste Koalicije DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske Marko Pavić izjavio je večeras u Prijedoru da DNS i na ovim izborima svijetla obraza izlazi pred svoje građane.

"Mi iza sebe imamo djela, ali i konkretna rješenja za mnoge probleme koje želimo da rješavamo realizujući naš program uz podršku građana", rekao je Pavić na predizbornom skupu u gradskom naselju Pećani.

On je podsjetio da se politika DNS-a zasniva na četiri stuba - ekonomiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << borbi protiv kriminala i korupcije, zapošljavanju i rješavanju socijalnih pitanja.

"Da bismo izgradili bolji Prijedor, a time i Srpsku, treba nam snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, u parlamentu BiH, a to je vaš glas. Time ćemo postati nezaobilazan faktor u formiranju vlasti i učestvovaćemo u donošenju važnih odluka za sve građane Republike", rekao je Pavić.

Nosilac liste Koalicije DNS-NS-SRS za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Mirko Sovilj rekao je da, na osnovu rezultata rada, DNS s pravom očekuje značajnu podršku građana na predstojećim izborima.

"Biti kandidat za parlament BiH znači biti spreman i ovdje pred vama preuzeti odgovornost da zastupa vaše stavove i interese, jačajući pritom politički uticaj Republike Srpske", poručio je Sovilj.

Kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske Duško Ivić rekao je da je DNS stranka koja vodi realnu, socijalno osjetljivu politiku.

"Prijedorčani su tokom godina vlasti DNS-a mogli da osjete šta znači odgovorna politika stranke koja vodi računa o svojim građanima", naglasio je Ivić.

Kandidat ove koalicije za Narodnu skupštinu Srpske Mirjana Ostojić istakla je da će se, ukoliko dobije povjerenje birača, zalagati za rješavanje problema nezaposlenosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.